lunes, 17 de julio de 2017

CAMPIONAT AUTONÒMIC JÚNIOR I ABSOLUT DE LA COMUNITAT VALENCIANA, 4 MEDALLES PER AL CNB -JOAN FERRAN BARRACHINA, CAMPIÓ AUTONÒMIC ABSOLUT DE LA COMUNITAT VALENCIANA-EL CNB A LA TRAVESSIA DE LA PLATJA DE XILXES


L’equip del CNB, dirigit per Myriam Martínez, va participar al campionat autonòmic d’estiu de la Comunitat Valenciana, en les categories Júnior i Absolut disputat a Alacant, els dies 15-16 de Juliol del 2017.
El campionat absolut d’estiu és la principal competició de natació de la temporada en l’àmbit de la comunitat.
Els nedadors participants (6) foren: Dídac Saura, Gemma Rillo, Ester Segura, Maria Garcia, Júlia Barrachina i Marina Segura.
Els nedadors benicarlandos tingueren una molt bona actuació global.
Els resultats més destacats foren:
Júlia Barrachina, va aconseguir ser doble subcampiona autonòmica júnior, als 100 i 200 esquena i 4ª classificada de categoria absoluta en les mateixes proves. Júlia va batre, a  més, a més, el rècord històric del CNB dels 200 esquena, amb 2.28.37 E, ratificant les seues mínimes nacionals, en les 2 proves esmentades.
Maria García, va obtindre 2 medalles de bronze júnior, en 2 de les proves més dures del programa: els 400 estils i els 200 papallona. També va ser cinquena classificada júnior, als 100 papallona.
Dídac Saura, es va classificar, amb una bona marca, en 5ª posició als 100 papallona.
Els equips femenins de relleus aconseguiren la 4ª posició de la categoria júnior, en els 4x100 lliures i 4x200 lliures.

JOAN FERRAN BARRACHINA, CAMPIÓ AUTONÒMIC ABSOLUT DE LA COMUNITAT VALENCIANA
El nedador benicarlando, de 22 anys, format al CNB i competint pel club FERCA de València, va ser triple medallista al campionat absolut de la comunitat valenciana que es va disputar a Alacant el passat cap de setmana 15-16 de Juliol.
Barrachina es va proclamar campió absolut dels 200 esquena i subcampió dels 100 esquena. També va obtindre un bronze per equips als relleus 4x100 estils.
El de Benicarló va contribuir, amb la seua gran actuació, a que el seu equip poguera vèncer, de forma destacada, el campionat per equips masculí.

EL CNB A LA TRAVESSIA DE LA PLATJA DE XILXES
Una representació de 4 nedadors el CNB va participar, el dia 16.07.2017, a la travessia de la Platja de Xilxes, inclosa dintre del circuit del trofeu d’aigües obertes de la diputació.
Els nedadors participants foren: David Curto, Jordi Curto, Jaime Ibáñez i Marta Nieva. Tots 4 tingueren una bona actuació però s’ha d’esmentar de forma especial, el segon lloc en la classificació general de David Curto.





No hay comentarios: