martes, 17 de julio de 2018

BRILLANT ACTUACIÓ DE JÚLIA BARRACHINA, DOBLE FINALISTA AL CAMPIONAT D’ESPANYA JÚNIOR DE SEVILLA 12-14.07.2018-JOCS ESPORTIUS CATEGORIA BENJAMÍ A CASTELLÓ 14.07.2018



La nedadora  del CNB Júlia Barrachina, dirigida per la seua entrenadora Myriam Martínez , va participar, els dies  12-14 de Juliol,  al campionat d’Espanya júnior de Sevilla, disputat a la piscina olímpica exterior de la localitat de Mairena del Aljarafe.
Júlia, als seus 16 anys, es troba en el millor moment de forma en la seua carrera esportiva.
Classificada per als campionats nacionals, consecutivament, totes les temporades, des que era aleví, a Sevilla va nadar les seues millors proves: els 100 i 200 metres esquena.
Dijous, 12 de Juliol, a les sèries classificatòries matutines dels 100 esquena, va guanyar la seua sèrie amb millora de marca personal i rebaixant el seu rècord absolut del club natació Benicarló amb 1.07.41 E, classificant-se per a disputar la gran final de la vesprada. 
A la final, va tornar a batre el rècord del club, fent uns fantàstics 1.07.00 E, que li donaren la tercera posició de la prova. Com que havia una nedadora de la seua edat que s’havia classificat al matí per a la final absoluta nacional, es va haver de conformar finalment amb la quarta posició de la categoria júnior de l’any 2001.
Aquest és el millor resultat que ha aconseguit mai un nedador del CN Benicarló a un campionat nacional de categoria Júnior.
Per arrodonir el campionat, Júlia es va tornar a classificar per a una final nacional a les sèries classificatòries dels 200 esquena de dissabte, apropant-se a la seua millor marca en la distància. A la prova final, va aconseguir una meritòria 8ª posició.
La seua entrenadora estava molt orgullosa dels resultats de Júlia, que ha treballat molt dur per aconseguir estar entre les millors esquenistes júniors nacionals del moment.

JOCS ESPORTIUS CATEGORIA BENJAMÍ A CASTELLÓ 14.07.2018

Dissabte 14 de Juliol, a la piscina municipal de Castelló, varen tindre lloc els jocs esportius de categoria benjamí per a la província de Castelló. 
El CNB, dirigit per Lucia Vicente, va presentar un equip de 11 joves nedadors: Sara Martín, Daniela Valdearcos, Llum Segarra, Yeray Ibáñez, Maitane Lacalle, Noa Pereira, Paula Alcaraz, Bianca Ralea, Julia Roca, Álvaro Fernández i Jesús Martín.
Aquesta competició tancava la temporada de piscina per als benjamins que, com sempre, competiren amb molta il·lusió i ganes.
El resultat més destacat va ser la cinquena posició de Yeray Ibáñez als 100 esquena.



No hay comentarios: