martes, 3 de julio de 2018

TROFEU BENICARLÓ: CAMPIONAT PROVINCIAL BENJAMÍ A BENICARLÓ / TROFEU DELFÍN A VALÈNCIA/ TRAVESSIA DE LA PLATJA DEL FORTÍ A VINARÒS


Dissabte 16 de Juny a la piscina municipal de Benicarló  es va disputar el campionat provincial benjamí, trofeu Benicarló, amb la participació de 133 nedadors de 10 clubs provincials.
Dirigits per Lucia Vicente i Carla Cornelles, el CNB va presentar un equip format per 19 nedadors: Júlia Roca, Daniela Valdearcos, Llum Segarra, Dino Buttice, Yeray Ibáñez, Jesús Martín, Maitane Lacalle, Martina Martínez, Elia Roig, Noa Pereira, Adam Ortiz, Patrick Rus, Alejandro Sastre, Yusra Laalioui, Bianca Ralea, Anna Drago, Sara Martín, Paula Alcaraz i Álvaro Fernández.
Tot i no aconseguir cap pòdium, els joves benicarlandos lluitaren de valent davant la seua afició que, com no podia ser d’altra forma, va agrair l’esforç i les ganes d’agradar que posaren en el trofeu de casa.

TROFEU DELFÍN A VALÈNCIA
Dissabte 16 de juny, l’equip del CNB es va desplaçar a València, a la piscina olímpica del parc de l’oest, per a participar al trofeu delfín, amb marcador electrònic. Aquest trofeu va tindre una participació molt nombrosa (769 nedadors), incloent clubs d’altres països. 
Els benicarlandos, dirigits per Myriam Martínez, presentaren 12 nedadors: 
Sara Troncho, Clara Salvador, Laura Verge, Júlia Barrachina, Maria García, Blanca Pérez, Sergi Saura, Raul Carbó, David García, Óscar García, Alberto Añó i Miguel Piñana.
En el primer contacte amb la piscina olímpica a l’aire lliure, els de Benicarló tingueren una bona actuació global.
Els més destacats foren Júlia Barrachina, que va aconseguir l’or absolut als 100 esquena amb 1.08.19 E i la plata, als 50 esquena, amb 32.46 E i Miguel PIñana, que competia en categoria màster i va aconseguir 4 medalles: l’or als 50 lliure, amb 26.62 E; als 50 papallona, amb 28.13 E; als 50 esquena, amb 29.83 E i la plata, als 50 braça, amb 33.40 E amb nou rècord del CNB en aquesta prova.

TRAVESSIA DE LA PLATJA DEL FORTÍ A VINARÒS
Diumenge 17, al matí, un grup de 20 nedadors del CNB va participar a la travessia de la platja del fortí de Vinaròs.
Els components de l’equip foren: Miguel Febrer, Jordi Curto, David Curto, Vicent Prats, Dani Sorlí, Alex López, Javier Roca, Jose Luís Beltrán, José Manuel Tejedor, Marc Sánchez, Borja Sánchez, Arturo Segarra, José Luís Alcaraz, Jaime Ibáñez, Susana del Olmo, Leyre García, Eva García, Alicia Gilabert, Myriam Martínez i Fernando Arnau.
Els resultats més destacats, en les diverses categories, foren els de Susana del Olmo, que va guanyar la de Màster A; Alicia Gilabert, que va vèncer en la de Màster D; Miguel Febrer, plata en la de Màster B i el de Vicent Prats, que va fer tercer, en la de Master A.


No hay comentarios: