martes, 3 de julio de 2018

JOCS ESPORTIUS FASE PROVINCIAL A CASTELLÓ 09-10.06.2018 / CAMPIONAT AUTONÒMIC MÀSTER D’ESTIU A BENIDORM


El  passat cap de setmana 9-10 de Juny, a la piscina municipal de Castelló es va disputar la fase provincial dels jocs esportius, per a categoria aleví.
Dirigits per l’entrenadora Lucia Vicente, el CNB va presentar un equip format per 13 nedadors: David Balaguer, Óscar Balaguer, Alejandro Rodríguez, Joana Bel, Alicia Harris, Paula Nutu, Yasmine el Khattab, Henar Àvila, Maria Verge, Alejandra Oroian, Laura Beltrán, Sara el Khattab i Bruno Moliner.
Els resultats més destacables foren els de Joana Bel, que va ser bronze als 400 estils amb un temps de 5.59.39 M i el d’Henar Àvila, bronze, als 200 lliures, amb uns excelents 2.20.55 M. 

CAMPIONAT AUTONÒMIC MÀSTER D’ESTIU A BENIDORM
Dissabte 9 i Diumenge 10 de Juny a la piscina olímpica del poliesportiu de Benidorm  es va celebrar el campionat autonòmic Màster.
Els veterans del CNB estigueren representats per Jordi Curto i Jaime Ibàñez.
Els Benicarlandos, que nadaren amb l’entusiasme competitiu propi dels nostres nedadors de la categoria màster, tingueren una actuació destacada, dintre de les seues respectives categories d’edat.
Jordi Curto va aconseguir la medalla d’or, als 200 papallona, amb un temps de 3.02 E i la de plata, als 400 estils, amb un temps de 6.23 E. Jaime Ibáñez, per la seua part, va ser bronze, als 200 braça, amb un temps de 3.33.80 E.




No hay comentarios: