martes, 3 de julio de 2018

JOCS ESPORTIUS DE LA COMUNITAT VALENCIANA A SEDAVÍ/ MARIA GARCIA, MILLOR ESPORTISTA DE BENICARLÓ



Durant dissabte 30 de Juny i Diumenge 1 de Juliol, a la piscina de Sedaví, varen tindre lloc els jocs esportius de la comunitat valenciana per a categoria aleví.
Aquesta és la competició més important de la temporada, a nivell autonòmic, de la categoria aleví.
El CNB, va presentar un equip de 7 nedadors que havien aconseguit les pertinents marques mínimes per a poder classificar-se.
L’equip, dirigit per Lucia Vicente, va estar format per: Henar Àvila, Joana Bel, Alicia Harris, Alicia Harris, Noemí Verge, Maria Verge, Gerard Labèrnia i Houssein Fertil.
Per a la major part d’ells, era el primer cop que participaven en una competició d’aquest nivell i sols el fet d’haver-se classificat ja va ser un motiu d’alegria.
A la competició, els resultats més destacats foren els d’Henar Àvila, sisena als 400 lliures amb 5.02.24 E i setena, als 200 lliures, amb 2.23.94 E.

MARIA GARCIA, MILLOR ESPORTISTA DE BENICARLÓ

La nedadora del Club Natació Benicarló Maria García va ser nomenada millor esportista local en la gala de l’esport de Benicarló que es va celebrar dissabte 30 de Juny a l’auditori municipal.
Maria, millor nedadora del club l’any 2017, va estar acompanyada, durant el transcurs de la cerimònia, pels membres de la junta directiva del club, familiars, simpatitzants i per altres nedadors. 
L’emotiu acte va ser un merescut reconeixement als mèrits de la nedadora durant el darrer any i un motiu d’alegria per a tots els membres del Club Natació Benicarló que es sentien representats per Maria a la gala de l’esport.






No hay comentarios: